11.10.16

Koh Rong

_MG_0283 _MG_0237 _MG_0258 _MG_0243 _MG_0264 _MG_0261 _MG_0257 _MG_0294 _MG_0270 _MG_0291 _MG_0284 _MG_0244 Ihana paikka ja se, että löydettiin meidän majapaikkaan oli hyvää tuuria, jos oltais käännytty yhtään liian aikaisin niin oltais vietetty toi sama aika jossain muualla.
Saarelle saapuessa, meillä ei ollut mitään hajua mihin mennä. Olin edellisenä iltana vaan kattonu, että täytyy kävellä mereltä katsonnuta rantaa pitkin oikealle, koska vasemmalla oli joku bailubiitsi, josta haluttiin pysyä kaukana.
Keskipäivän auringossa ja rinkat selässä käveltiin rantaa pitkin ja ohitettiin ihan kivan näkösiä mökkejä, kyseltiin hintoja ja mikään ei oikeen vielä napannu.
Jossain vaiheessa oltiin pienessä umpikujassa ja ajateltiin jo, että lähdetään kävelemään takaisin päin. Ei kumminkaan luovutettu, koska huomattiin, että jos jatketaan matkaa niin päästää jollekkin biitsille - jossa ei tosin näyttäny olevan mitään.
Jonkin ajan kuluttua oltiin sillä kyseisellä biitsillä ja vastaan tuli aika aution näköinen ravintola. Ravintolan työntekijä sanoi, että lähimmät seuraava bungalowit on 15 minuutin kävelymatkan päässä ja, että voi pirauttaa meidän puolesta onko siellä vielä tilaa ja mihin hintaa.
Hetken mietiskelyn jälkeen meille neuvottiin, että matkan varrella on pieni vesieste jonka läpi meidän täytyy kävellä ja jos kävellään oikeasta kohdasta niin vesi ylttää maksimissaan lantion seudulle. Hetken kävelyn jälkeen tuli tää vesieste, heitin rinkan hiekalle ja lähdin kokeilemaan mistä kohti voitais kävellä niin, ettei kastella rinkkoja, mutta vesi vaan syveni syvenemistään... 
Kohta joku ystävällinen kaveri meloi meijän viereen ja antoi kajakkinsa lainaksi ja sanoi vaan, että jättäkää se tohon toiselle puolelle.
Alettiin kasaamaan rinkkoja jonka jälkeen mä lähdin mereen vetämään kajakkia reppuineen mun perässä, samalla rukoillen ettei meidän reppu, jossa on läppäri,kamera ja muut - tipahda mereen.
Päästelin muutamat ärräpäät tätä prokkista suorittaessa (mm. että paree olla hyvä paikka ja vaikka ei olisi niin me jäädään), mutta onneksi oli niin uskomattoman upeet maisemat, ettei tarvinnu kun vaan kattoo ympärilleen niin alkoi jo hymyilyttämään!
Ja thank god, paikka oli täydellinen!

3 comments:

 1. Anonymous11.10.16

  Ihania kuvia, kuulostaa paratiisilta! Mua kiinnostais, millasella matkabudjetilla ootte liikenteessä? Esim kuukausibudjetti? :)Itsekin säästelen samanlaiseen reissuun ja budjetti asiat kiinnostais:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti!
   No meillä menee päivässä noin 35-50€. Riippuu aika paljon, että missä ollaan. Saarilla tuntuu menevän vähän enemmän rahaa, koska ruoka on kalliimpaa jne.
   Joissain paikoissa taas majoitus ja kaikki on tosi edullista, esim Koh rongilla maksettiin omasta bungalowista 20 dollaria ja nyt täällä Kampotissa maksetaan huoneesta 7 dollaria.
   Meillä menee tän verran, mutta varmasti jos vaan haluaa niin pääsee paljon edullisemminkin ja no sanomattakin selvää, että rahaa pystyy tuhlata enemmänkin. Ja hei, tsemppiä säästämiseen! :-)

   Delete
  2. Niin ja tietty sitten maasta maahan siirtyminen, viisumit jne on sitten erikseen vielä!

   Delete