5.9.16

Uluwatu

IMG_2054 IMG_2056 DSC00839 IMG_2036 DSC00856-2 Onnellisuus on sitä kun voi maata koko päivän lämmössä, tai sitä kun tanssii rannalla reggaen tahtiin, hakee kotimatkalla iltapalaksi kuppinuudelia (ja kun ei oo mitään hajua onko ne kanaa vai mitä) ja kikattaa huoneeseen päästyä sitä kuinka hiekassa on.

Ja sitä vaikka seuraavana päivänä olo ei ookkaan hehkeimmillään niin sitä voi parantaa altaalla.
Ja niin meidän koko eilinen päivä sitten menikin, haha.
Oli kyllä tosi hauska ilta! Kuultiin, että lauantaina Padang padangilla on rantabileet jossa on mm. live musaa.
Istuttiin aluksi tässä meidän kämpillä ja jossain vaiheessa siirryttiin yhden marketin eteen muiden seuraan. Yks reissaamisen parhaimpia puolia on kyllä se kun tutustuu tyyppeihin ympäri maailmaa ja oppii samalla uutta.
Hauskaa kun jotkut on niin kiinnostuneita, että alkaa kyselemään jostain Suomen hammashoidosta ja mitä ravintoloita meillä on eniten?
Kaks kysytyintä on: Mitä te teette Suomessa? ja minkälainen on Suomalainen kulttuuri?
Ja nää on aina yhtä hankalia! Just yritettiin miettiä kolmisteen, että mitä noihin voi vastata. Esimerkiksi ensimäiseen muut vastaa vaikka että "surffaan" , mut mun täytyis varmaan vastata, että no töiden lisäks katon Netflixiä ja paijaan kisuja :-D. Täytyy nyt siis keksiä hyvät vastaukset seuraavia kertoja varten.
Jatkettiin matkaa rannalle ja meininki oli kyllä niin hyvä! Meillä oli niin hauskaa ja siltä kyllä seuraavana päivänä tuntu. Huomenna vaihdetaan maisemaa ja siirrytään Cangguun. Kiva nähdä minkälainen paikka se on, we'll see!

No comments:

Post a Comment