13.9.16

Tuesday

DSC00946 DSC00916 DSC00897 DSC00907 Nyt alkaa tulla yksi aikakausi päätökseen, nimittäin meidän kolmenkoplan kämppiselämä täällä Balilla. Suski jatkaa parin päivän päästä matkaa Australiaan ja me lennetään Antin kanssa ens viikolla Kambodzaan.
Meillä olis viisumia jäljellä vielä yli kuukausi, mutta päätettiin sittenkin lähteä suunniteltua aikaisemmin seuraavaan paikkaan. Turhaa jäädä tänne pidemmäksi aikaa vaan sen takia, että jää viisumi käyttämättä, ja ollaan kumminkin tulossa tänne vielä uudestaan uudeksivuodeksi.

On kyllä ollu hauskat pari viikkoa kaikkine kommelluksineen.
Pelkästään Suskin saapuminen tänne oli jo ikimuistoinen.
Heräsin yöllä siihen kun mulle soittaa joku ihmeellinen numero. Kun vastasin, niin se oli kuin olikin Suski. Jostain syystä sen oma puhelin ei toiminut ja nyt se soitti kuskin puhelimesta, joka ei ilmeisesti ollut oikea taksikuski vaan joku ystävällinen mies joka lupasi viedä perille.
Taustalta kuului vaan ”hotel number? hotel number?” ja puhelu katkesi.
Yritin soittaa samaan numeroon takasin, mutta kukaan ei vastannut. Herätin Antin ja mentiin pihalle varmuuden vuoksi odottamaan jos taksi nyt löytäisikin perille.
Onneksi mentiin, koska siellä se oli! Suski oli niin onnellinen kun näki meijät ja mä niin onnellinen kun se oli hengissä, haha.
Niin innoissaan se tuli autosta ulos, että kun päästiin huoneeseen, juteltiin hetki miten lennot meni ja oltiin jo käymässä nukkumaan, niin se kysyy ”missä mun reppu?!”.
Voi… voitte vaan kuvitella.
Kyllä, reppu jäi autoon. Reppu jossa oli kamerat ja kaikki.
MUTTA, onneksi (!!) Suski oli soittanu mulle kuskin puhelimesta, koska nyt oli numero johon soittaa ja edes yrittää saada reppu takasin.
Antti soitti kuskille ja kohta reppu oli jo turvallisesti perillä omalla (ihanalla) hajamielisellä omistajallaan.
Ihanaa kun joku muukin on yhtä tumpelo ku minä! Tulee kyllä ikävä, mutta onneksi nähdään taas vuoden lopussa.♥

Niin ja muuten, se surffaaminen meni just niinku arvelinki...Paitsi, että kestin alle 10 minuuttia.

No comments:

Post a Comment