1.9.16

Bali

_MG_9821-2 _MG_9838 _MG_9837 _MG_9836-2 _MG_9832 Moikka!
Täällä on kaikki hyvin, ollaan oltu täällä jo pari päivää ja ollaan otettu vaan iisisti. Saatiin tää huone josta viime postauksessa mainitsin ja tää osottautui oikein kivaksi.
Tää on ensimäinen paikka jossa meillä on uima-allas! Ihan kiva viettää altaallakin aikaa, jos ei jaksa lähteä biitsille.
Siitä puheen ollen, oli kyllä niin ihanaa päästä pitkästä aikaa rannalle.
Paitsi tänään... Mentiin aamulla rannalle, oltiin edellisenä iltana ajateltu, että mennään sinne aikasin ettei siellä olis niin paljon ihmisiä ja jos vois rauhassa kuvata.
Kun saavuttiin paikalle niin meri oli niin korkeella, että se paikka missä me edellisenä päivänä oltiin makoiltu, oli nyt meren uumenissa.
Etittiin sit muualta joku hyvä kohta mihin aallot ei ylettyisi, levitettiin viltti ja laitettiin kamat paikoilleen. Meni ehkä 2 minuuttia niin tuli ihan järjettömän iso aalto kaikkien rannalla makoilijoiden päälle.
Mun laukku jossa oli mun kamera ja meidän lompakko, lillui vedessä ja birkenstockit veteli jossain tiellä tietämättömillä. Tilanne oli aika koominen.
Tuli aika paniikki kiire napata kamat veden seasta, ettei aalto vedä niitä mukanaan. Kamera ei kastunut ja vahingoitta selvittiin (onneks!), ainoastaan vaateet ja viltit oli läpimärät ja hiekkaset.
Se biitsipäivä jäi sit siihen ja lähdettiin suosiolla huoneen kautta altaalle lillumaan.

Ei olla ihan varmoja kauan ollaan täällä, tää on ihan kiva paikka, mutta täältä puuttuu jotain. Mietiskellään nyt, että lähdettäiskö parin viikon päästä Gileille vai Jaavalle, hmm.
Ja hei, tänä yönä ihana Suski saapuu tänne Balille ja meistä tulee kämppiksiä! Saa nähdä kauan se jaksaa meitä, haha.

No comments:

Post a Comment