9.9.16

at Canggu

_MG_9851 _MG_9910 _MG_9841 _MG_9845 _MG_9978 _MG_0003 Moikka! Ollaan oltu nyt muutama yö täällä ja ollaan kyllä viihdytty hyvin. Tässä meijän hostellissa on vaan ihan törkeen huono wifi, eikä se helpota tätä blogin päivittämistä tai skypettämistä yhtään.
Päivät on kulunu biitsillä hengaillen ja käytiin me tossa yks päivä pyörähtämässä kaupoillakin.
Tänään tehtiin ite ruokaa ekaa kertaa yli kahteen kuukauteen!
Aamupalaa kylläkin, mutta oli kyllä herkkua. Hedelmäsalaattia jossa oli mangoa, lohikäärmehedelmää,banskua, jugurttia ja granolaa, nam! Kahvit käytiin kyllä hakee take awayna viereisestä kahvilasta, koska ainaki mun mielestä paikallinen balicoffee on aika...haha.

Odotan huomista (kauhulla) jännityksellä, koska ajattelin vihdoin ja viimein repästä ja kokeilla kuinka surffaus sujuu tämmöseltä kömpelöltä. Veikkaan, että se on 10 minuuttia ja luovutan turhautuneena, mutta saa nähdä, ois huippua jos siitä innostuis!


2 comments:

 1. Anonymous9.9.16

  Ihan mielettömät kuvat 😊 Onks toi sun bikinien yläosa jostain sieltä reissusta ostettu vai oiskohan mahdollista löytää täältäkin tai netistä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos kovasti! ❤️ Bikinien yläosa on itseasiassa ostettu tänä kesänä Cubuksesta, eli ehkä vois löytyä myymälästä tai nettikaupasta, eillei ne oo loppuunmyyty kun oli sillon aika suosittuja!

   Delete