21.8.16

The Land split

2
1
4 5
28504949134_a3e8547ac6_o 3
Tänään täällä on ollut koko päivän ihana sää! Eikä oo kyllä ollut mistään sadekaudesta tietoakaan vaikka tänne tullessa ajattelin, että täällä pohjoisessa sataa varmaan jatkuvasti.
Aamu alkoi kumminkin ihanalla auringonpaisteella ja meidän lemppari kahvilan aamupalalla. Ollaan käyty siellä nyt joka päivä aamupalalla ja lounaalla. Paikan nimi on siis Om garden cafe. Jos joskus eksyt Paihin niin kannattaa ehdottomasti käydä!

Aamupalan jälkeen mietittiin, että mitä sitä tänään sitten. Sää oli niin hyvä, että ei ainakaan voinut pitää löhöpäivää huoneessa. Ois ollu ihana käydä kuumilla lähteillä tai vesiputouksella uimassa, mutta mulle kävi tossa paripäivää sitten pieni äksidentti. Liukastuin kanjonilla alamäessä ja sain ikävät skraadut polveen, niin ei ihan vielä viitti mennä uittaa tätä mihinkään.

Käytiin joka tapauksessa vuokraamassa skootteri ja lähettiin ajelemaan.

Käytiin Land splitissä ja ihmiset siellä oli ihan uskomattoman ihania. Siellä käyminen ei maksanut mitään ja kun tultiin perille niin mukava paikallinen kertoi meille, että heillä ois tarjolla omalla tilalla kasvatettuja hedelmiä ja itse tehtyä hibiskusmehua.
Kun oltiin käyty katsomassa nähtävyys ja tultiin takasin alas niin oltiin ihan ihmeissään, saatiin monta kippoa erilaisia maistiaisia: Banaani- ja kurpitsasipsejä, passionhedelmää, banaania, pähkinöitä ja jotain muuta mistä meillä ei ollut aavistustakaan. Kaikki oli niin hyvää ja kaiken kukkuraksi meiltä ei pyydetty mitään!
Jätettiin tottakai lahjoituslaatikkoon rahaa ja ostettiin vielä mennessämme pussi kurpitsasipsejä mukaan.
Tiskillä ollut mummukka laittoi meille vielä passionhedelmiä pussiin mukaan ja sanoi, että ollaan koska vaan tervetulleita uudestaan. Mulle jäi täältä lähtiessä niin hyvä mieli et hymyilin koko loppumatkan seuraavaan paikkaan.

No comments:

Post a Comment