28.8.16

Ocean air, salty hair

IMG_9198-2 IMG_9220-2 IMG_9248-2 IMG_9257-2 _MG_9748 (1)-3 Meillä on huomenna lähtö uuteen paikkaan, lennetään Balille enkä millään malttais odottaa! Vaikka pelkäänkin lentämistä niin oon huomisesta lähdöstä tosi innoissani. Ollaan nyt kuukaus oltu kohteissa jossa ei ole ollut rantaa tai merta, niin nyt saa riittää!
Yritettiin eilen ettiä majoituksia ja päädyttiin varaamaan muutamaksi yöksi ihan kivannäköinen paikka Uluwatusta. Ei pitäis olla pitkä matka biitsille ja uima-allaskin löytyy. Toivottavasti nyt päästään siihen, koska varattiin se huone sen majoitusliikkeen omilta nettisivuilta, eikä olla vielä saatu vastausta siitä onko siellä tilaa.

Toivotaan että löydetään nopeasti joku ihanan koitoisa majoitus, mihin vois asettua ainakin kuukaudeksi. Ei millään jaksa jatkuvasti pakata rinkkoja uudestaan ja etsiä uusia paikkoja.
Tuntuu että ollaan nyt vaihdettu maisemaa aika aktiivisesti ja meillä on kumminkin niin paljon aikaa vielä jäljellä, että olis ihana vaan olla.

Joten jos jollain teistä on suositella jotain majoitusta Balilla (tai Indonesiassa ylipäätään) tai mitä vaan vinkkejä niin kertokaa!

No comments:

Post a Comment