26.8.16

Bangkok

_MG_9775-2 _MG_9782-2 _MG_9764-2 _MG_9785-3 Vihdoin ja viimein 15h bussimatkan jälkeen ollaan täällä. Lähdettiin minibussilla Paista Chiang Maihin, ja kaikki ketkä sen matkan on mennyt niin tietää kuinka järjettömän mutkitteleva tie se on. Olin ihan 100 varma, että en selvii siitä oksentamatta. Kiitos yllättävän tauon, jota meillä ei ollut sillon kun tultiin Paihin, selvisin hengissä...
Aika pian Chiang Maihin saapumisen jälkeen meillä lähti yöbussi Bangkokkiin. Itseasiassa vähän liiankin pian. Meitä oli me ja yks saksalainen pariskunta ja meille sanottiin, että meillä on aikaa käydä syömässä, mutta on oltava valmis 45min päästä.
Lähettiin käymään 7elevenissä hakemassa matkalle vettä, napattiin samalla nuudelikupit mukaan ja lähettiin samantien takasin. Kerettiin just istua penkille ja ottaa haarukalliset nuudelia kun kuski tuli jo kiukkuisena paikalle huutamaan hopihopia ja, että missä meijän frendit on.
Näin tää "aikataulu" vaan toimii täällä... Kuski oli onneks sen verran kärsivällinen, että jäätiin hetkeksi odottamaan josko kyseinen pariskunta saapuis paikalle. Onneks pari kerkes samaan kyytiin, voin vaan kuvitella mikä fiilis ois jäädä kyydistä pois.

Yöbussissa saatiin sit vierustoveriks yks tsekkiläinen jäbä joka siemaili sangsomia ja changia. No kuten arvata saattaa, pian se oli aivan naamat.
Ei siinä mitään, saatiin hyviä keskusteluja aikaiseksi. Muun muassa miksi matkustetaan, mitä tapahtuu kuoleman jälkeen ja myöhemmin myös sellaisia mistä kukaan ei saanut enää mitään selkoa.


Nyt alkaa kumminkin olla aika mennä nukkumaan viime yön univelkoja pois. Sänky kuulostaa nyt niiiiin luksukselta. Öitä!

No comments:

Post a Comment