8.11.14

Tämän hetken lemppareita

fv3
Cut out- korolliset nilkkurit Dinskosta. Nää on varmaan jo liian kylmät näihin säihin, mutta näillä on kiva sipsutella duunissa.
 fv
Kukallinen kimono Cubuksesta. Tää on ihan mun ehdoton lempparivaate. Ihana, rento ja kaunis. 

fv2
Nahkaiset Vagabondin kengät! En nyt yhtään muista mallin nimeä, mutta mukavat jalassa ja no, lempparit.

fv4 Jättimäinen vakkarihuivi Cubuksesta. Toimii.

10 comments:

 1. Sun kuvat on niin käsittämättömän upeita, ihan näinkin yksinkertaisista asioista! <3 Ja toi kimono näyttää aivan liian ihanalta, vieläköhän sitä löytyy kaupoista? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiitos tuhannesti ! kyllä niitä on vieläkin myynissä :>

   Delete
 2. Anonymous20.11.14

  Heippa! Osaatko antaa arviota, kuinka paljon rahaa menee lentoineen kaikkineen tuollaisilla pidemmillä Aasian reissuilla, mitä olet tehnyt ja ilmeisesti lähdet taas helmikuussa? :) Olisi kiehtovaa lähtä juuri esim. kuukaudeksi Thaikkuihin kiertelemään, mutta en osaa arvioida matkabudjettia tuollaiselle ajalle :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! No no menopaluu lennot suomesta thaikkuihin on n.500-700€. Asuminenhan on aika halpaa, riippuu millaisissa paikoissa haluat asua!
   Esim joku guesthouse voi olla 5 dollaria yö, mut sit joku bungalowi voi olla vaikka 15 dollaria :)

   Ruokahan on myös tosi halpaa. Ja sitten jos liikkuu pitkiä matkoja, niin esim bussimatka 12h ei maksa lähes mitään, eikä junakaan. Mutta jos haluat säästää ajassa, mikä on mun mielestä järkevää niin voit lentää maan sisällä suunilleen 40 dollaria lento :)

   Ja sitten se, että mitä aktiviteetteja haluat tehdä. Sukelluskurssi, surffausta? Tosiaan ei edes tarvitse hirveästi rahaa. Kannattaa googlailla ja selata esim pallontaallaajat sivustoa. Siellä on monia reissaajia ja kertoo just omista budjeteistaan! :)

   Delete
 3. Anonymous23.11.14

  Millä/miten meikkaat sun kulmat?:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Riippuu vähän, yhessä vaiheessa "täytin" niitä luomivärillä. Nyt käytän kulmakynää ja kulmakarvageeliä :)

   Delete