7.6.14

ROME DAY ONE

Moikka! Oltiin viis yötä Roomassa ja tänään tultiin kotiin. Oli kyllä kaikinpuolin ihana reissu!

Yövyttiin sellaisessa hotellissa kuin Gambrinus. Hotelli oli tavallaan "kerrostalo" ja meijän huone oli ihan tosi kiva. Plussaa kylpyammeesta! Sielä on ihana lillua pitkän päivän jälkeen. Hotellin lähin metroasema oli C.Pretorio ja sinne ei kävellyt kovinkaan kauaa. Käytettinkin metroa ihan päivittäin. Sillä pääsi kätevästi ja nopeasti paikasta toiseen.

Kauheesti oltiin peloteltu taskuvarkaista, mutta onneksi itte ei ikinä jouduttu sellaisiin tilanteisiin. Kaikista pahin oli nimenomaan sillon kun meni metrolla joka oli aivan täynnä. Mutta hyvin selvittiin!

Joskus oli ihan kiva mennä ihan vaan kävellen, vaikka metrollakin olisi päässyt. Kartta käteen ja suunnistamaan! Tuurilla aina löydettiin oikea paikka. Vaikka tollanen suloisilla kaduilla kokopäiväinen käppäily ihanaa olikin, niin hitto että jalat oli aina aivan muussina!

1
2
3
4
7
5
11
12
13
6
9
10
8
Colosseum oli ehdottomasti mun lemppari nähtävyys! En tiiä johtuiko se siitä kun se oli ensimäinen nähtävyys jota käytiin kattomassa. Vaiko siitä kun se alue oli iso ja vaikka siellä oli populaa niin silti siellä sai olla rauhassa, eikä tarvinnut sukeltaa mihinkään ihmisjoukkoon että sais nähtävyydestä edes kuvan.

Käytiin saman päivänä myös Fontana Di Trevillä, siellä sitä populaa vasta olikin...
En jaksanut niitä kuvia laittaa enään samaan postaukseen, kun näitä kerääntyi muutenkin aika monta.
Lisää on tulossa, arrivederci!

8 comments:

 1. Ihania kuvia, niin kesäsii ja pirteitä! Oot kyllä söpö!!

  ReplyDelete
 2. vitsit miten ihanan näköstä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. siellä oli niiiiin kaunista!

   Delete
 3. Anonymous7.6.14

  Ihania kuvia! :)) Rooma ois sellanen paikka johon itsekin haluaisin! :) nähtävää varmasti riitti useammaks päiväks? Millanen oli hintataso? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen! Jokapaikassa oli niin kaunista. Riitti kyllä! Hintataso oli samanlainen kun täällä suomessakin, eli aika kallista. Kannattaa varata rahaa ihan kunnolla jos aikoo syödä jokapäivä ulkona (nam, suosittelen) :D

   Delete
 4. Ihania kuvia! Ihan pakko sanoa, että sulla on täydellinen kroppa :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista Linda! Et tiedäkkään kuinka sun kommentti piristi. Tuntuu tosi hyvältä, varsinkin kun jostain syystä kamppailen tällä hetkellä tän oman kroppani ja ulkonäköni kanssa. <3

   Delete