11.6.14

DAY FOUR

21
22
20
19 
Oli hauska nähdä kuinka suuri juttu ihan vaan jäätelö oli Italiassa! Meidän hotellin kulmalla oli joku jäätelöputiikki, jossa oli aina joskus ilta 11 aikaan ihan hirveä jono- ulos asti!
Naureskelinkin aina, että jos oltais suomessa niin tähän aikaan ois jonoja vaan baarissa.

Ei kellään varmaan täällä tuu mieleen joskus klo 11  että "Hei lähetääks käymään yhil jäätelöillä". Enemmänki ehkä et käydäänkö bissellä. No jokainen tavallaan, ja kyllä mä ehkä tän villityksen ymmärränki, koska jäätelö oli 100x parempaa kuin meillä täällä koto-Suomessa. Siis niin herkkua, nam!

18 comments:

 1. Anonymous11.6.14

  Samaa mekin naureskeltiin barcelonassa kun iltamyöhään sai jonotella jäätelöä, mutta se oliki kyllä parasta jäätelöä mitä ollaan koskaan syöty :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nonii! Joo sama meillä :D en tiiä saako täältä mistään niin hyvää!

   Delete
 2. Hahaha voi kun suomessakin kysyttäis aina vaan että lähetäänkö jäätelölle! :-D ihanaa, kuvatkin näyttää niin super kivoilta, että mun matkakuume Italiaan kasvaa entisestään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha se olis kyllä aika hauska! Voi kiitos ;-)

   Delete
 3. ulkomailla jäde maistuu vaa nii paremmalle!

  ReplyDelete
 4. Anonymous12.6.14

  On kyllä kiva että päivittelet vieläki sun blogia ! :) oot ollu yks suosikkibloggareista jo monen vuoden ajan. Tyylisi on ollu aina mielenkiintoinen, kuvat hyvälaatuisia ja kirjoitat aina hyviä juttuja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla, että täällä on vielä tyyppejä ketkä jaksaa lukea <3 iso hali

   Delete
 5. vitsit miten kiva asu! :)

  ReplyDelete
 6. yhdyn muiden kommentteihin-ihana ootd! mistä hame ostettu? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihan vaan h&m:stä! ja iso kiitos :>

   Delete
 7. Anonymous16.6.14

  Kivoja reissu-postauksia on ollut! Onko teillä jo seuraavaa reissua tiedossa? :) Meinaatko muuten lähteä vielä opiskelemaan jotain?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva että oot tykännyt! On ollu kyllä ilo tehdä näitä postauksia, paras osa näissä on kyllä se reissussa oleminen :D!

   On joo, suunniteltiin et lähdettäis syksyllä ehkä Amsterdamiin. Se on vielä suunnittelun alla, mutta ainakin ensvuoden alussa ollaan lähdössä kuukaudeksi reissuun! mahdollisesti kambodza-bali. Mut ainakin kambodza ! :) en malta odottaa.

   Oon ajatellu kouluttautua työn ohella visualistiks, ehkä ensivuoden puolella. Haluun eka reissata, ettei mikään sit pidättelis täällä :>

   Delete