2.5.14

ROME


all roads PicMonkey Collage
PicMonkey Collagee
PicMonkey Collageee kuvat: weheartit.com

Kaikille tais tulla jo harvinaisen selväks mihin me matkustetaan seuraavaksi! Jee oon aika innoissani ja siks oli pakko päästä selaamaan fiilistely kuvia Italiasta. En malta odottaa niitä maisemia ja ihanaa ruokaa! Kesäkuuta odotellessa.

Olis ihana kuulla teidän omia Rooman matkakokemuksia ja jos teillä on jotain kivoja vinkkejä ravintoloista ja muista niin lukisin niistä enemmän kuin mielelläni!

15 comments:

 1. Oiiii täällä kauhee matkakuume, onneks ens viikolla lähden Puolan Krakovaan:-) Italia&Rooma ois kyllä hieno nähä viel joku päivä, oot onnekas kun pääset sinne! Nyt jo oottelen sun matkakuvia, ne on aina niiiiin kivoja!!
  -> http://hennoaa.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi ihanaa, pidä ihana loma! voi ihana kuulla, niitä tulee varmasti! ;>

   Delete
 2. Rooma oli ihana mesta ja ne pikkukadut ja söpöt pikkukahvilat ja kaupat ♥ suosittelen vierailemaan colosseumilla, siinä paikassa on jotakin taikaa... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oivoi en malta oottaa! varmasti käydään tsekkaamassa :)

   Delete
 3. Voi Rooma on ihana paikka! Ite olin just pääsiäislomalla siellä ja pakko kyllä varmaan joskus vielä palata :) Ja mihin tahansa ravintolaan menikin, ruoka oli ihan mielettömän hyvää :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla! huh sitä ruokaa odotellessa… :D!

   Delete
 4. Rooma on kyllä ihana paikka! Jos aikaa riittää ja merkkivaatteiden shoppailu halvalla kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti käydä outletkylässä (http://www.mcarthurglen.com/en/outlets/italy/mcarthurglen-castel-romano/). Fondana di Trevi kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa myös pimeällä, valaistuna se on mielestäni jopa upeampi kuin päivällä. Parasta ruokaa saa luonnollisesti pahimpien turistikohteiden ulkopuolelta, paikalliset eivät välttämättä puhu siellä englantia, mutta tilaaminen onnistuu muutenkin helposti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei superin iso kiitos vinkistä ja kommentista!! :)

   Delete
 5. Anonymous2.5.14

  Oi Rooma on ihana!! Mäkin suosittelen vierailemaan Coloussemilla, Espanjalaisilla portailla ja Fontana di Trevillä. Varokaa taskuvarkaita! Ihanaa matkaa:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon joo kuullutkin et siellä on aikalailla taskuvarkaita joten pysytään tarkkana! kiitos kovasti :)

   Delete
 6. Anonymous6.5.14

  Moi! Tulin just ite 2 viikkoa sitte Roomasta ja ai että se on niiiiiin kaunis paikka! Joka paikkaa mihin katsoo on sanoinkuvailettoman kaunista! Käytiin tsekkaamassa kaikki turisti kohteet ja suosittelen lämpimästi kaikkia! Hehe ja Vatikaani on kans semmonen missä kannattaa oikeesti käydä, se jos joku on kaiken jonottamisen arvoinen :-) oon varmaan vähän myöhässä tän kommentin kanssa mut menköön, huippu reissua teille!

  ReplyDelete
 7. Anonymous6.5.14

  Oi ihanaa :) rentouttavaa lomaa teille! Miten kauan ootte reissussa?

  ReplyDelete