13.4.14

SOMETHING PINK

IMG_7356 IMG_7365 IMG_7380No nyt on pinkkiä! Mulle tuli Bangkokissa shoppaillessa ihan yllätyksenä vastaan Victoria's Secretin liike. Viimekerralla kun kävin niin VS:n putiikki oli vaan Suvarnabhumin kentällä.
Iloinen yllätys mulle! Ei ehkä niinkään tolle kakslahkeiselle.

Hamstrasin muutaman purkin voiteita. Siitä on jo aikaa kun mun edellinen purkki loppui ja harmittelinkin kun en ollut ostanut enempää. Nää tuoksuu niin taivaalliselle ja oikeasti kosteuttaa. Kun on lillunut pariviikkoa merivedessä ja torkkunut auringon alla niin iho huutaa kosteutusta! Terveisin tälläkin hetkellä iho ihan harmaana ja kuivana :(.

Mutta onneksi nyt on millä rasvailla!

3 comments:

 1. Anonymous13.4.14

  Oo, missä päin bangkokia se vs on?? Itekki tienny vaa siitä lentokentän miniversiosta.. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siellä ihan "keskustassa". Se oli yhdissä niistä Siamin kauppakeskuksista enkä nyt yhtään muista, että missä niissä. Oli vissiin ihan uusi liike :) sielläkin oli myynnissä siis noita kosmetiikkajuttuja, laukkuja, alushousuja ja muuta sälää!

   Delete
 2. Hello:) Just wondering how do you like VC beauty products? I was thinking to try it, but when I smelt some body lotion the scent seemed to me too strong and unnatural... What about the ingredients of the products you received? Sorry for lot's of questions)) But it's always useful to know someone's review))

  Nice to meet you, by the way:) I'm Daria

  ReplyDelete