9.4.14

BAMBOO BAY

Kotona ollaan! Oli kyllä outoa astua kotiovesta sisään, en tiedä miksi. Koti näytti jotenkin täysin erilaiselta, mutta nopeasti siihen tottu.

Oli kyllä taas ikimuistoinen reissu ja kyllä se sydän jää aina sinne ulkomaille, mutta mun mielestä on ihanaa olla taas kotona. Nyt alkaa taas seuraavaan reissuun säästäminen. Seuraavalla kerralla ei kyllä mennä enään aasiaan!

Kannettiin todella harvoin järkkäriä mukana ja räpsittiinkin sillä ihan mielettömä vähän kuvia. Iphone kulki mukana jokapaikassa niin se oli vähän kätevämpi. Nyt vähän harmittaa, monista paikoista ois saanu todella kauniita kuvia. No julkaistaan nyt muutamat järkkärikuvat.

Nämä on räpsitty Koh lantalta, sellaisesta paikasta kuin Bamboo bay. Yövyttiin siellä pari yötä. Meillä ei ollut puhelimissa siellä edes verkkoa. Oli kyllä tosi kaunis paikka. Meillä oli bungalowi omalla parvekkeella ja merinäköalalla. Huono puoli oli se, että se sijaitsi niin korkealla kalliolla, että sinne oli aikamoinen kiipeäminen. Saattoi vähän ärsyttää jos unohti jotain huoneeseen kun oli juuri päässyt rannalle.

No mutta, tässä nyt näitä!


1 2 3 4 5 6 8 10 11 12 13 15 16 17

Seuraavaksi julkaisen postauksen muutamista Bangkokin kuvista. Se oli kyllä ostosparatiisi, löysin aivan ihania juttuja. Niistä lisää myöhemmin!

6 comments:

 1. oijoi, aika ihanan näköstä!! :) kesäks ois kyllä pakko päästä kans johonkin, tää oli ensimmäinen talvi varmaan ikinä kun en ollut missäänn.. hirveen masentavaa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo meidänkin oli tarkotus lähtee vasta tyyliin joskus talvella, mutta onneks ei odotettu niin pitkään! Piristi ihan kauheesti ja nyt kun täälläkin on jo valosaa ja aurinkoista niin aika täykkis aika palata kotiin :> ja joo läheppä ihmeessä, kesällä ei pitäis olla niin hirveen hintastakaan!

   Delete
 2. Ihanan näköstä!! Matkakuumeeeee:-D
  --
  http://hennoaa.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha ei varmaan yhtään helpottanut kuumeesen! :D

   Delete
 3. Anonymous9.4.14

  ompas ihanan näköstä! :) ja tää nyt ei liity postaukseen mutta ootko kakskielinen/ onks sulla kaksoiskansalaisuus? muistan meinaan joskus sun maininneen että olisit osittain venäläinen :)

  ReplyDelete
 4. ihana hame sulla noissa kuvissa! :)

  ReplyDelete