12.4.14

2 NIGHTS IN BANGKOK

20 22 21 24 23
Yövyttiin pari viimeistä yötä Pathumwan Princess Hotellissa. Varattiin hotelli päivää ennen meidän Krabi-Bangkok lentoa. Oltiin jo ennen lomaa suunniteltu, että jos ja kun meille jää vielä aikalailla matkakassaan rahaa niin vietettäisiin pari viimeistä yötä viiden tähden hotellissa!

Huh ja kyllä se oli ihan oikea päätös. Henkilökunta oli niin palvelevaa ja ystävällistä. Naureskelivat meille kun tultiin släbäreissä ja reput selässä..
Tosiaan tuossa kuvat meidän hotellihuoneen ikkunasta. Hotellin uima-allas sijaitsi 8 kerroksisen rakennuksen katolla, siellä oli myös pari poreallasta.

Kaikki kauppakeskukset olivat lyhyeen kävelymatkan päässä. Tuossa meidän ensimäisen shoppailupäivän saaliita. Seuraavana päivä joukkoon liittyi muita saaliita mm. Victorias Secretin söpö vaaleanpunaraidallinen paperikassi joka sisälsi lempparivoiteet ja muutamat suloiset pitsihepeneet!

// Meikkis on tällähetkellä hirveässä flunssassa. Viisaana tyttönä menin eilen kuumeessa töihin. Tyhmästä päästä kärsii kyllä koko kroppa..

2 comments:

 1. minkä hintaisia converset oli siellä? Ihania kuvia :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan perus mustat,valkoset,lyhyt ja pitkävartiset makso suunilleen joku 27€. Värikkäät oli sit taas suunilleen jonkun 10€ kalliimmat. Mutta siis todella halvat, verrattuna siihen kun täällä suomessa saa noista kangaskengistä pulittaa kumminkin sen ainakin 70€..
   Tietysti sit sellaset spesiaali converset makso enemmän. Mä ostin kiilakorolliset ja ne makso n 80€ ja suomessahan ne ois maksanu kumminki yli 100€ :)

   Kiitos paljon! :>

   Delete