8.3.13

Good night

d
c
a
b Ihanaa, mulla oli tänään pitkästä aikaa aamuvuoro, joten pääsin töistä jo neljän maissa. Oli ihana tulla kotiin kun oli vielä valosaa. Mutta tiedättekö mikä on vieläkin ihanampaa. No se kun saa olla ihan rauhassa. Kun ilta pimenee ja sytyttää tuoksukynttilät, keittää lemppari vihreetä teetä ja istahtaa sohvalle  kattomaan töllöä. ♥   Nyt mä ajattelin pikkuhiljaa kömpiä tohon sänkyyn, hyviä öitä!

21 comments:

 1. Tunnelmallista :)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. On joo, mä rakastain sytyttää kynttilöitä aina kun ilta pimenee<3

   Delete
 2. Toi kämppä vaikuttaa tosi ihanalta! :)

  ReplyDelete
 3. ihania kuvia <3

  ReplyDelete
 4. Anonymous9.3.13

  Voisitko tehdä semmoisen ihon hoito postauksen vaikkapa videon muodossa, jossa ihan vaan kertoisit millä tuotteilla puhdistat/kuorit kasvoja, ja sitten kertoisit miten usein mitäkin tuotetta käytät jne :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo kuulostaa ihan kivalta, joko kuvina tai sitten videona! :)

   Delete
 5. Anonymous9.3.13

  Miten paljon juot yleensä vettä? Meinaan vaan kun sulla on niin hurjan hyvä iho ja kun on semmonen sanonta, että veden juonti auttaa siihen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiedän ton sanonnan, mutta..mä juon niiiiiin vähän vettä. Siis ihan liian vähän. En tiedä miks en oo oppinu juomaan sitä. Juon enintään varmaan pari lasia päivässä jo sitäkkään. Yleensä ennen nukkumaan menoa mun on pakko juoda lasi kylmää vettä ja laittaa se sängyn viereen et jos yöllä tuleeki jano :)

   Delete
 6. Anonymous10.3.13

  Kun kävit joskus ratsastamassa, ratsastitko yksin vai kaverin kanssa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alussa yksin, mutta sit myöhemmin kaverin kanssa. Yleensä yksin :)

   Delete
 7. Anonymous10.3.13

  Ootko joskus tehny sillee, että oot laittanu päähäs paljo pieniä tosi vaaleita raitoja? Jos oot, niin onko sulla jossain täällä blogissa kuvaa kun sulla on raitoja tukassa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon varmasti, no siis tässä mun tukassahan on raitoja pohjalla tälläkin hetkellä :) ei vaan näy silleen raita raitana :)

   Delete
 8. Anonymous10.3.13

  Voiko tällanen silottava neste ajaa sun mielestä saman asian ku noi silkkitipat? (tuossa sivullahan vielä lukee, että mitä tekee hiuksille)

  http://hairstore.fi/webstore/index.php?frame=&maingroup_id=2&subgroup_id=227&search=&manuf_id=&query=&main2=1&searchasc=name_asc

  ReplyDelete
  Replies
  1. toi sivu ei avautunu mihinkään tiettyyn mutta luulen että tarkotit tota bonacuren smooth sarjaa. Kyllä tekee aikalailla samaa :) toi on vaan enemmän sellanen voidemainen, mitä ei välttämätt kumminkaan kuivaan tukkaan laittais :)

   Delete
 9. Anonymous10.3.13

  Tee semmonen my day postaus !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voisin tehdä joo, mutta kun on työpäivä niin ei sillon koskaan pysty tehdä :(

   Delete
 10. looks soo comfy :)

  ReplyDelete