7.1.13

Jalustan testailua

,jhkjhmoieeHousut Carlings / Paita Carlings / Nahkatakki Oasap / Kengät Bianco / Karvaliivi Carlings / Kello Michael Kors ja huivi Bikbok

34 comments:

 1. Anonymous7.1.13

  mikä jalusta sulla on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anttilasta joku WT3730 :)

   Delete
 2. Anonymous7.1.13

  Kuinka sait kameran tarkentaan oikeeseen kohtaan, koska mulla on siinä aina aikamoisia ongelmia..? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous7.1.13

   kaukolaukasin jos kamerassa on tarkennusmoottori ehkäpä?:D

   Delete
  2. Anonymous7.1.13

   jaa no en tienny et anna-liisal semmone on:)

   Delete
  3. Ei mulla oo kaukolaukasinta vaikka oonkin nyt ajatellu sen hankkimista! :) laitoin kameraan liikkuvan kohteen tarkennuksen päälle :)

   Delete
  4. Anonymous9.1.13

   Aa okei! Mistä sen voi vaihtaa, koska ite löysin vaan ton "jatkuva tarkennus", mut se ei kuitenkaa tarkentanu ku siihen taustaa.. :o Ja mulla on sama kamera ku sul!

   Delete
 3. Anonymous7.1.13

  tiiän sun tänhetkisen tunteen, sillä mun miekkonen lähti kans sotimaan :( mutta samat suunnitelmat meillä myös, intin jälkeen yhteinen koti<3 sitä miettien ehkä kestää tän intti ajan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tsemppiä meille molemmille! :>

   Delete
 4. Anonymous7.1.13

  minne päin suomea sun poikaystävä meni inttiin? :)

  ReplyDelete
 5. oi kuinka kiva toi takki-liivi yhdistelmä!:-)

  ReplyDelete
 6. Meillä sama tilanne poikaystäväni kanssa! Myös yhteenmuutto suunnitteilla, sillä mun mielestä asia on niin, että jos suhde tämän kestää, se kestää mitä vaan!:)

  ReplyDelete
 7. Anonymous8.1.13

  Täältäki lähti mies, tuskaisinta se ettei tiedä onko puolen vuoden vai vuoden reissu :( Onneksi lomia on suht usein kunhan tästä alusta selviää.. Tsemppiä<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sanos muuta..tsemppiä sullekkin<3 pidetään me inttilesket yhtä

   Delete
 8. Sini8.1.13

  Voimia inttileskeyteen! Ite ton ajan kokeneena voin sanoa että ajan myötä helpottaa, kun siihen tottuu!:)

  ReplyDelete
 9. Anonymous8.1.13

  Mullakin poikaystävä lähti inttiin ja onhan se kova paikka, mutta silti tuo ''inttileski'' sana ärsyttää mua aina yhtä paljon. Ei me mitään leskiä olla, se poikaystävä tulee sieltä takaisin. Ja en kyllä myöskään ymmärrä tuota ajattelua ettei suhde kestäisi intin yli. Siis miksi ihmeessä se ei kestäis? Haluaako ne tytöt niin kovasti jonkun viereen, että ne pettää niiden poikaystäviä samalla kun ne raukat raataa tämä tyttö mielessä metsissä? Tosin, tuokin esimerkki on tullut nähtyä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei me mitään leskiä olla, mutta se nyt vaan sattuu olemaan sellanen nimitys.

   Ja tosta toisesta asiasta oon ihan samaa mieltä. En mäkään oo ikinä ajatellut, että se jotenkin haittaisi suhteen kestävyyttä. Se on vaan niin iso muutos siihen nähden, että ollaan seurusteltu pian 4vuotta ja nähty lähes päivittäi, toiselle on soiteltu ja kerrottu päivän pienimpiäkin juttuja. Nyt se on sen puol-vuoden pikkasen eri homma :)

   Voimia sullekkin!

   Delete
  2. Anonymous8.1.13

   Joo siis meilläkin on seurustelua takana ilmeisesti yhtä paljon kuin teillä. Ehkä me kauemmin seurustelleet kestetään tää sitten jotenki ajatuksena paremmin, kun ollaan jo varmaan niin monessa sopassa oltu noiden vuosien aikana:D Mutta onneks niitä pikkujuttuja voi kertoa vieläkin, ainakin mulle tuli eilisen aikana whatsappin kautta aika rutkasti infoa ja tänä aamuna tuli viesti että ''kerro sitten aina miten menee'' <3 Voih, alkaa itkettää:D

   Delete
 10. Anonymous8.1.13

  mone vanha sä ja sun poikaystävä ootte :)?

  ReplyDelete
 11. Veera8.1.13

  Täällä sama juttu, yhteenmuuttoa suunniteltu intin jälkeen!:) Tosin ei ainakaan vielä ottanu niin koville, saa nähä sitten viikon päästä ku kuulemma heti ollaan 3vkoa kiinni.. apua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sanos muuta, istuskelen just tässä omalla sängyllä ja katotaanpa vaa miten se uni tulee. Outoa nukkua yksin.. :(

   Delete
 12. Anonymous8.1.13

  Tsemppiä inttileskeyteen! Voin kertoo et sit ku ton ajan selviää nii kyllä sitä yhteistä aikaa osaa arvostaa ihan eri tavalla. :) Mut muista nauttii tästäki ajasta: kaikki lomat, iltapuhelut, salaiset tekstiviestit, vierailupäivät, iltavapaat (siinä taiski olla kaikki hyvät asiat intissä hehe), meille niistä ainaki jäi hyviä muistoja joita on ihana muistella yhessä vielä näin pari vuotta inttijutun jälkeenki. :)

  ps. varaudu kuuntelemaan paaaaaaaljon inttijuttuja!! varsinki jos liikut poikaystäväs kanssa porukassa missä on muitaki inttipoikia nii niille jutuille ei moneen vuoteen näy loppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka joku ihana anonymi siellä! Ihan mahtavaa kun oot näinkin pitkän kommentin jaksanu näpytellä tänne. Mun mielestä on ihana lukea näitä tämmösiä kokemuksia siitä mitä mulla on nyt edessä. ihan mielettömän iso kiitos sulle! <3

   Delete
 13. Anonymous8.1.13

  If I must be honestly I've got a thousand a picture of you on my phone and they are next... ;)

  ReplyDelete
 14. Anonymous8.1.13

  Voi että, tsempit sinne! Ite itkin vuolaasti ku oma inttipoju lampsi armeijan leiviin. Nyt sulla varmasti on sitten perhosia vatsassa ku ekan kerran näätte lomilla (tai ainakin mulla oli, vaikka silloin yli vuosi seurustelua takana), ja se tunne on ihana! ;)

  Ite sain just perjantaina oman kultani takaisin, ja voin sanoo, että meillä tuo puolen vuoden intti vaan paransi suhdetta entisestää, sillä sitä yhteistä aikaa ja toista osaa arvostaa nyt paaljon enemmän. Myös ikävä kasvattaa! Ja tosiaan, aika menee nopeasti kunhan ehtii tottua.

  Jaksamisia sinne!<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apua ihan mielettömän iso hali sinne, kiitos tästä kommentista!! ihan mahtavaa, että mulla on täällä tommosia tsemppaajia täällä!!<3 kiitos

   Delete
 15. Oi apua, oma kulta lähtee heinäkuussa myös armeijan leipiin ja on siellä vuoden :( Asiaa pahentaa vielä se, että hän ei ole päättänyt lähteekö vähän kauemmas inttiin, ja silloin ei nähdä sitten ollenkaan iltavapailla.. Täytyy nautiskella vielä tästä yhteisestä ajasta ja alkaa henkisesti valmistautumaan siihen, ettei toinen olekaan koko ajan halittavissa :D Jaksamisia sulle siis!

  Ps. En oo ennen kommentoinut, mutta ihana blogi! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei voimia sitten sinnekkin ja kiitos!! <3

   Delete