3.10.12

Tämä päivä on pyhitetty..

Ai mille, no rästitehtäville! Mulla olis ollut tänään koulupäivä, mutta päätin jäädä kotiin tekemään rästitehtäviä. Mulla on jotenkin nyt ollu tässä niin paljon kaikkea muuta esim. Työpaikalla lopettaminen, uudessa paikassa alottaminen ja kaiken näkösten papereiden/lippulappusten kirjottelua. Oon heränny jo 9 aamulla ja yrittänyt kerätä energiaa näiden tehtävien tekoon. Tekemättä on varmaan ainakin  viisi tehtävää ja kaks semmosta tosi isoa tehtävää, jossa on joku 9 sivua? Joo o ei siinä mitään valittamista.Tää asiakkaan tyylipalvelut- tehtävä on oikeesti ihan mielenkiintonen ja hauska. Yritystiedon tehtävät onki sitten asia erikseen..
IMG_4835
IMG_4910
IMG_4804
IMG_4888
IMG_4913
IMG_4874
IMG_4830
Otan nyt oikeesti itteäni niskasta kiinni ja mä teen nää tehtävät valmiiks. Voisin samalla pyhittää aikaa myös ihan vaan itselleni. En muista yhtään, millon olisin viimeks ollut iha yksin, kokopäivän ja ihan rauhassa. Katotaan onnistuuko tälläkään kertaa.

Nyt pidän pientä taukoa tosta ison tehtävän teosta, eiks se ookkin ihan sallittua? Eihän tässä muuten jaksais, vaikka vällyjenvälissä tätä juttua teenkin. Mun mielestä nyt olis vakavasti aika keittää teetä ja käydä tossa pihalla haukkaa happee.

Niin muuten..mä päätin osallistuu tähän cosmopolitanin tähtibloggaaja kisaan!
 Pääpalkintonahan on tilaisuus päästä kuukaudeksi bloggaamaan Cosmopolitanin sivuille, malliksi Cosmon kuvauksiin ja 500€ lahjakortti Cubukseen. Siis aivan mahtavaa! Olis kyllä unelmien täyttymys . Tuolla on kyllä jo semmosia blogeja jotka varmasti saa mielettömästi ääniä, mutta ainahan sitä voi tavoitella unelmiaan, eikös? Joten te kaikki jotka haluisitte mut voittoon ja tykkäilette lukea mun höpinöitä niin klikkailkaa tota alla olevaa kuvaa ja pääsette siihen mun äänestyssivulle. Sydäntä klikkaamalla annat äänesi. Kiitos jo valmiiksi jos joku viittii vaivautua :*


14 comments:

 1. Anonymous3.10.12

  teetkö permanentteja asiakkaille?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En oo vielä koskaan tehny permanenttiä oikeesti, mutta kurssin oon käynyt. Kuinka niin? :)

   Delete
 2. Anonymous3.10.12

  Kävin äänestämässä sua :-) Toivottavasti voitat, sopisit nimittäin tosi hyvin Cosmon malliksi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vautsi kiitos iha hirveesti!!:>

   Delete
 3. Anonymous3.10.12

  Ääni annettu lempparibloggaajalle eli sulle! ♥ Oot mahtava, pus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apua ihana, pus sinulle sinne!! kiitos!

   Delete
 4. Anonymous3.10.12

  Missä kaupungissa asut :):)?

  ReplyDelete
 5. Anonymous3.10.12

  heii heitin ääneni sulle! ois siistii jos pääsisit :)oisitko kiltti ja kertoisit noista kampauksista, että minkälaiset kampaukset sopii mihinki kasvoihin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vautsi iso kiitos sulle! Siis haluut että tekisin siitä postauksen vai? :) kyllähän se onnistuu jos teitä kiinnostaa

   Delete
  2. Anonymous5.10.12

   jooo joku postaus olis kiva! :) ja jos vaikka voisit tehdä vaikka muutaman niistä kampauksia jollekkin niin olis tosi huippua! :D ihan vaikka muutamasta erilaisesta? olisin tosi kiitollinen, ja sais jotain neuvoi tai inspiksii :)

   Delete
 6. Anonymous4.10.12

  Ääni lähti sulle:)!

  ReplyDelete
 7. ihan älyttömän hienoja kuvia ! taidan itsekin äänestää sua :: )

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. Upeita kuvia!! :)

  http://cantstopmissinyou.blogspot.fi/

  ReplyDelete